søndag 9. mai 2010

Mai-måned!

Da var vi godt inni mai-måned. Dette er måneden med en hel haug med helligdager, Sunnivas bursdag og vårmåneden over alle vårmåneder!
Årets første grillings står for døren for de fleste, kanskje har DU allerede hatt den. Jeg derimot har ikke kommet så langt, men håper og gleder meg til den kommer. Sola titter frem, kroppene blir både røde av dette, og våryre. Årets ferie begynner å ta form, enten den skal tilbringes på nærmeste strand med gode venner og famile, eller en utenlandstur står for døren. Jeg har ingen konkrete planer i sommer, men til høsten bærer det utenlands med Elisabeth og Ann Kristin, hvor vet vi ikke ennå, men tidspunktet er satt til oktober. Lommeboka lengter etter feriepenger og skattepenger, ihvertfall for de få heldige av oss som får en slant tilbake. Hva er dine planer for de nærmeste månedene? Planlagt en tur bort i sommer? kanskje fått deg en spennende sommerjobb? I den umiddelbare fremtid har jeg planlagt en tur til Elisabeth førstkommende helg, fra 15.-17.mai. Blir morsomt og spennende å se Sandefjord by night, og tipper jeg får trent lattermusklene mine godt med Elisabeth i nærheten:) Ellers har jeg bestemt meg for å ta sommeren litt som den kommer. Skal ha en uke fri i slutten av juni, og så jobbe frem til begynnelsen av august. Da er det tre uker ferie igjen, og de er like blanke og uplanlagte foreløpig, noe som gir rom for litt spontanitet! Håper såklart på sol og sommer, men har jeg uflaks med været (som jeg desverre for ofte har), så går det jo an å ta seg en spontantur et eller annet sted:)
Så jenter, har dere noen sommerplaner dere vil dele med oss andre? Noe spennende eller morsomt som skjer om dagen?Forresten: er det stemning for å dra ut å spise/drikke godt en dag denne måneden? Teste ut nye Signalen kanskje?
Vårklemmer sendes dere alle fra meg
Silje

2 kommentarer:

 1. oi for et suuupert innlegg!!!
  kjente jeg blelitt glad av å lese den.. litt sånn sommerfølelse i magen ;)
  jeg og a-k tenkte kanskje å ta en sånn 4 dagers tur til Skottland! bare å slenge seg på uke 30, men da har du ikke fri sikkert.. pga det er siste uka i Juli. :(
  men døra her står åpen for besøk så du kan jo fylle ut to dager av ferien din til å komme hit. så kan vi trøkke alt inn på en helg, grillings, sol, bading og guttÆr. he he
  klem ELG

  SvarSlett
 2. Hehe, skal ikke se bortifra at jeg tar deg opp på det tilbudet, så bare pass deg nå altså!
  Klem Silje-lilje:)

  SvarSlett